2021/02/27
Ultima ora:
Acasa | Articole | Vorbim si despre lucruri bune
Vorbim si despre lucruri bune

Vorbim si despre lucruri bune

Antet-SNAPNesecret
Nr. 8053 / 05.11.2014

COMUNICAT

La data de 05.11.2014, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul Ministerului Afacerilor Interne, primul-ministru al României Victor Ponta si viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea au participat la predarea primului lot format din 100 de autoturisme marca Dacia Duster. La acest eveniment Sindicatul National al Agenţilor de Politie a fost reprezentat de către preşedintele Iulian Surugiu.

Ministrul Gabriel Oprea a declarat ca in urmatoarele zile vor fi repartizate inca 350 de unitati de transport către structurile operative.

Oficialii prezenţi au transmis ca pana in perioada martie-aprilie 2015, vor fi repartizate 2850 de autoturisme inclusiv in mediul rural, in cadrul unui program de inoire a parcului auto, care se va mari cu 5150 de autovehicule, aceasta facandu-se prin licitatie publica .

Tinand cont de faptul ca in prezent aproximativ 70% din mijloacele auto aflate in dotarea politiei sunt nefunctionale, consideram ca aceasta investiţie constituie un demers pozitiv care va conduce la imbunatatirea condiţiilor de munca pentru poliţişti.

 

 Biroul Executiv Central S.N.A. P.

Scroll To Top