2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | Vesti bune pentru Brigada Rutiera

Vesti bune pentru Brigada Rutiera

15.07.2019

C O M U N I C A T

   Vești bune pentru Brigada Rutieră

De foarte multe ori am semnalat, prin intermediul membrilor de sindicat, problemele de la Brigada Rutieră, unde există o lipsă acută de spațiu, fapt ce determină condiții de neimaginat pentru colegii noștri.

Amintim aici doar câteva aspecte, cum ar fi vestiarul aflat în garajul de motociclete, unde polițiștii se schimbau la lumina telefoanelor mobile, lipsa unor grupuri sanitare civilizate, cât despre dușuri, unde să se poată spăla un polițist care a stat opt ore în soare, nici nu se punea problema.

Ca urmare a discuțiilor purtate cu cei din conducerea Ministerului Afacerilor Interne, suntem în măsură să vă informăm că a fost achiziționată o clădire (cu o suprafață de aproximativ 13.000 metri pătrați) în zona aeroportului Băneasa.

În urma intervenției Sindicatului Național al Agenților de Poliție, factorii decizionali din M.A.I. au stabilit că acesta va deveni noul sediu central al Brigăzii Rutiere.

Proiectul de amenajare a spațiilor va fi demarat de urgență și sperăm ca într-un timp cât mai scurt să putem vorbi de condiții normale și civilizate  de muncă pentru colegii noștri.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top