2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Va solicitam in mod public demisia domnule chestor de politie doctor Ioan Aron

Va solicitam in mod public demisia domnule chestor de politie doctor Ioan Aron

antetNesecret
Nr. 697 / 18.02.2016

Va solicitam in mod public demisia domnule chestor de poliție doctor Ioan Aron

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ,,Alexandru Ioan Cuza” solicită în mod public demisia inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, chestor de poliție doctor Ioan Aron.

Această solicitare are ca bază cazul, intens mediatizat al colegului nostru Marian Godină și care a scos la iveală problemele grave petrecute la nivelul acestui inspectorat de poliție în ultima perioadă.

Este a doua oară când inspectorul șef intervine în viața colegului nostru și prin diverse abuzuri încalcă dreptul la libera exprimare, solicitându-i să închidă pagina sa personală de pe o rețea de socializare, în ciuda faptului că această pagină este urmărită și apreciată de sute de mii de oameni.

Acesta nu este singurul incident petrecut la IPJ Brașov, județ în care a existat agent de poliție cu 114 atribuții în fișa postului, polițiștii rutieri au fost cercetați, suspendați sau chiar condamnați pe nedrept din cauza șefului Poliției Rutiere.

In campusul universitar Brașov, șeful poliției si-a permis, împreună cu administratorul să monteze camere de supraveghere video si micofoane, să urmareasca studentii fara drept si chiar sa exercite presiuni asupra unor studente pe baza inregistrarilor.

Toate acestea considerăm, domnule doctor, că sunt motive temeinice care ar trebui să vă determine să vă înaintați demisia de onoare.

Presedinte,

Iulian Surugiu

Scroll To Top