2021/06/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | Va prefaceti că nu stiti…

Va prefaceti că nu stiti…

20.03.2019

C O M U N I C A T

Vă prefaceți că nu știți…

Dragi bugetari, desigur că ne întrebăm cu toții dacă recomandările ministrului justiției cu privire la stabilirea drepturilor salariale care circulă pe internet sunt reale sau nu. Suntem convinși că această adresă este reală, fără a avea dubii.

Mai mult decât atât, credem că unii lideri de sindicat, chiar dintre cele mai mari, sunt mână în mână și de această dată cu ministrul justiției. Aceștia fac spectacol de iluzionism cu toate aceste procese pentru a atrage membri și a-și rotunji veniturile. Nu le este rușine să simuleze că nu cunosc veridicitatea adresei, când în multe județe încă mai au șefi profesionali care sunt și lideri sindicali și țin oamenii cu forța în organizații sau pe mână scurtă îi fac membri la sindicatele lor și la C.N.P. încă din școală cu ajutorul respectivilor șefi.

      Indiferent de răspunsul pe care îl veți primi de la ministrul justiției, noi informăm polițiștii că astfel de recomandări au existat, există și astăzi… Amintiți-vă de recursul în interesul legii formulat de fostul procuror general, în urma căruia polițiștii au pierdut toate procesele.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

 

Scroll To Top