2021/06/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | Ultragierea politistilor – “povara” sefilor incompetenti

Ultragierea politistilor – “povara” sefilor incompetenti

Antet-SNAP
Nesecret
Nr. 8100/18.11.2014

COMUNICAT
“Ultragierea poliţiştilor – “povara” şefilor incompetenţi”

Cu toţii suntem de acord că fără Poliţie nu poate exista “statul de drept”. Cu toţii suntem de acord că dacă toţi poliţiştii ar intra deodată în concediu o singură zi ar fi haos. Dar cu toate astea, unii şefi din Poliţia Română nu vor să accepte că ultragierea unui poliţist reprezintă un eveniment deosebit de grav pentru ordinea publică. într-adevăr, atunci când “munca” pe care o desfăşori constă doar în a sta pe un scaun într-un birou cu un TV mare la care urmăreşti ştirile în care se prezintă că subordonaţii tăi au prins infractori, credem şi noi că e cam greu să înţelegi gravitatea infracţiunii de ultaj.

De foarte multe ori, unii “aşa-zişi şefi” ascund ultrajele care se comit asupra subordonaţilor ca “să nu dea rău la statistică” şi astfel, indirect pactizează cu infractorii.

Dar ce ne facem cu un şef care, pe lângă faptul că trebuie să depună toate diligenţele pentru ca subordonaţilor săi să le fie respectate toate drepturile şi ar trebui să îşi exercite pe deplin autoritatea şi să ceară în mod public să fie respectată celeritatea anchetei penale privind ultragierea subordonaţilor săi, acest şef îl reclamă penal pe liderul de sindicat pentru infracţiunea de “compromitere a intereselor justiţiei” (art. 277 alin. 2 din Noul Cod penal)” pentru că, atenţie !!!, au apărut în presă înregistrări video în care nişte persoane ameninţă şi înjură poliţiştii care i-au condus la sediul Poliţiei pentru că au refuzat să se legitimieze şi au provocat un scandal în loc public.

Ştiu că vă vine greu să credeţi că există un astfel de şef şi că încă mai este şef în Poliţia Română, dar un astfel de ipochimen vieţuieşte în scaunul de şef al Poliţiei mun. Roman şi se numeşte BĂLĂU DRAGOŞ, şi pe deasupra mai are şi gradul de comisar şef. Acesta, în data de 24.06.2014, 1-a reclamat pe Cănărau Ioan – vicepreşedintele SNAP şi preşedintele Biroului Teritorial Neamţ, pentru infracţiunea de “compromitere a intereselor justiţiei” pentru că au apărut în presă înregitrări video în care mai mulţi poliţişti sunt ameninţaţi şi înjuraţi. Considerăm că nici nu are rost să comentăm un astfel de demers inept şi aberant, iar concluzia privind această acţiune a lui BĂLĂU DRAGOŞ vă rugăm să o trageţi dumneavoastră.

Normal ar fi ca atunci când un şef constată că a fost sau este încălcat un drept al subordonatului său, acesta să devină cel mai mare lider de sindicat al poliţistului în cauză şi în nici un caz să-i ceară subordonatului să mai facă vreo activitate prin care i s-ar încălca în continuare acel drept.

Domnilor manageri care încă vă mai credeţi în sistemul comunist, luaţi aminte că la Revoluţia din 1989 au murit oameni pentru democraţie şi pentru ca principiile de drept să guverneze societatea, nu abuzurile unor bezmetici.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL “Uniţi vom fi puternici!”

    Comunicat ultragierea politistilorA_Page_2 Comunicat ultragierea politistilorA_Page_3 Comunicat ultragierea politistilorA_Page_4 Comunicat ultragierea politistilorA_Page_6

 

Scroll To Top