2020/10/20
Ultima ora:
Acasa | Articole | Suntem mândri de colega noastra ❗
Suntem mândri de colega noastra ❗

Suntem mândri de colega noastra ❗

Nesecret
19.08.2020

C O M U N I C A T
👉Suntem mândri de colega noastră ❗❗❗

La data de 18.08.2020, in jurul orelor 18:30, agentul de poliție Gogoase Irina din cadrul BOP – Secția 16 Poliție, in timp ce se afla in timpul liber și se deplasa cu autobuzul 116 pe bd. Constantin Brâncoveanu, a observat in interiorul autobuzului o persoana care corespundea semnalmentelor unui autor al infracțiunii de ultraj comisa la data de 12/13.08.2020 pe raza Sectiei 15 Poliție și prelucrata cu ocazia instructajelor.

Persoana in cauza a coborât pe str. Luica, iar agentul de poliție Gogoase Irina a pornit in urmărirea pedestra a acestuia, iar între timp a contactat telefonic șeful de schimb aflat in serviciu la sch. 2, care,in baza semnalmentelor obținute, l-au interceptat pe numitul G.V.L. autorul faptei prezentate mai sus.

Acesta a fost imobilizat prin încătușare și condus la sediul secției 16 Poliție pentru clarificarea situației si ulterior a fost predat polițiștilor Secției 15 Poliție pentru continuarea cercetarilor, în stare de reținere.

Tânăra polițistă în vârsta de 22 de ani este absolventă a Școlii de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția Iulie 2018.

Deși are o experiența de doar 2 ani în poliție, Irina a acționat cu extrem de mult curaj și stăpânire de sine.

Are toată aprecierea colegilor din Poliția Capitalei și poate fi numită polițistul zilei.

Individul reținut de polițiștii Secției 16 Poliție era dat în urmărire de aproximativ o săptămână după ce, în urma unui scandal care a avut loc in cartierul Berceni, a agresat fizic mai mulți polițiști din cadrul Secțiilor 15 și 26 Poliție.

Scroll To Top