2021/08/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | SOLIDARI CU POLITISTII FRANCEZI
SOLIDARI CU POLITISTII FRANCEZI

SOLIDARI CU POLITISTII FRANCEZI

Antet-SNAPNesecret
Nr. 8330/ 08.01.2015

COMUNICAT

Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania a fost si va ramane adeptul democratiei, a exprimarii libere si a crezului de a ramane in picioare in fata oricaror actiuni si fapte care incearca rasturnarea acestor valori.

Condamnam cu vehementa actele teroriste ce au avut loc la Paris si suntem alaturi de politistii francezi, de familiile indoliate ale acestora si ale ziaristilor ucisi cu sange rece.

Sunt eroi cazuti la datorie care si-au dat viata asa cum au jurat, aparand princiipiile si valorile care ar trebui sa guverneze intreaga planeta.

Trebuie sa luam atitudine si sa fim uniti in fata unor astfel de atrocitati comise de neadaptati, de indivizi pentru care dreptul la viata, democratia si libertatea de exprimare nu inseamna nimic.

Ii felicitam pe bravii nostri colegi detasati in capitala Frantei, care patruleaza pe strazile Parisului impreuna cu fortele de ordine franceze si ne exprimam respectul pentru eforturile lor.

Politistii romani au ales sa puna in slujba statului francez priceperea si experienta lor profesionala si isi doresc o imbunatatire a bagajului de cunostinte ce le vor putea impartasi la intoacerea in tara.

Riscurile meseriei de politist sunt, practic, aceleasi oriunde si politistul stie ca viata lui este in pericol de a fi pierduta in lupta cu infractorii dar nu se teme, pentru ca este curajos si a depus un juramant.

Sufletele noastre vibreaza alaturi de cele ale politistilor francezi si ne exprimam regretul pentru pierderile de vieti omenesti.

Biroul Executiv Central

Scroll To Top