2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | SNAP solicita solutii nu vorbe!

SNAP solicita solutii nu vorbe!

28.07.2019

C O M U N I C A T

Soluții nu vorbe !

Sindicatul Național al Agenților de Poliție, prin atribuțiile pe care le are în calitate de organizație sindicală, a avut o preocupare permanentă de a identifica problemele reale ale sistemului, aceasta realizându-se printr-un contact direct cu membrii săi, polițiști și polițiști de frontieră.

De fiecare dată când au fost exprimate diverse solicitări către angajator, SNAP nu s-a limitat la a reclama problemele, totodată a propus și soluții concrete de rezolvare.

Una dintre marile probleme o constituie reforma care trebuie făcută în Poliția Română, unde găsim o realitate alarmantă, oamenii cu experiență părăsesc sistemul la vărste relativ tinere, atunci când au un nivel de pregătire și experiență necesară unor funcții de conducere, iar în locul lor sunt numiți polițiști noi, nepregătiți pe criteriile bine cunoscute de toată lumea, politic sau prin pile și relații.

Vă prezentăm ,,Proiectul de reorganizare teritorială a structurilor de poliție” în forma în care a fost prezentat conducerii Ministerului Afacerilor Interne, în cursul lunii iunie 2019, proiect la care au achiesat atât fostul ministru cât și staful ministerului, ca urmare a discuțiilor purtate cu reprezentanții SNAP.

Proiect Reorganizare

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top