2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | SNAP la Politia de Frontiera Iasi

SNAP la Politia de Frontiera Iasi

17.04.2019

C O M U N I C A T

SNAP la Poliția de Frontieră Iași

În data de 16 aprilie 2019 reprezentanți din cadrul Sindicatului Național al Agenților de Poliție, s-au deplasat în Municipiul Iași, unde au avut o întâlnire cu cei aflați la conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Au fost abordate diverse subiecte referitoare la condițiile de muncă, programul de lucru, dotare, salarizare și alte aspecte din activitatea polițiștilor de frontieră, așa cum au fost semnalate de membrii de sindicat care lucrează în cadrul acestui inspectorat teritorial.

Cu ocazia activităților efectuate, am luat la cunoștință de existența unei dispoziții emise de I.G.P.F.R. care, din punctul nostru de vedere este abuzivă și încalcă unele drepturi fundamentale, organizația noastră urmând a verifica aceste aspecte si după caz, va solicita anularea acesteia.

Întâlnirea s-a desfășurat în condiții normale, conducerea I.T.P.F. Iași dând dovadă de interes și deschidere către un dialog și o colaborare cu organizația noastră, care sperăm să genereze avantaje pentru polițiștii de frontieră.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top