2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | SNAP la IPJ Bacau

SNAP la IPJ Bacau

22.04.2019

SNAP la IPJ Bacău

În perioada 16-17 aprilie 2019, reprezentanți din cadrul Biroului Executiv Central ai Sindicatului Național al Agenților de Poliție, s-au deplasat în județul Bacău unde au discutat cu membrii de sindicat, care își desfășoară activitatea profesională, ca polițiști, în cadrul acestui județ.

Cu această ocazie au fost contactați lucrători de la diverse compartimente, respectiv Ordine Publică, Investigații Criminale, Biroul Criminalistic, etc. fiecare având probleme specifice activităților desfășurate, totodată fiind identificate și aspecte care vizează întreg personalul.

La data de 17 aprilie 2019, delegația SNAP, a avut o întâlnire cu cei aflați la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Bacău, cărora le-au fost aduse la cunoștință doleanțele oamenilor din subordine, așa cum au fost constatate, ca urmare a discuțiilor purtate cu aceștia.

Am avut plăcuta surpriză să constatăm o deschidere spre dialog și un interes deosebit manifestat, atât de către șeful inspectoratului, cât și de către ceilalți factori din conducere, împreună cu care am găsit soluții la majoritatea problemelor, inclusiv la orele suplimentare prestate și cele specifice, ridicate de colegii noștrii de la criminalistică.

În continuare recomandăm membrilor noștrii de sindicat să reclame orice aspecte negative din activitatea lor, pentru a putea ca, împreună cu angajatorul, să găsim cele mai bune soluții la acestea.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top