2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Situatia de urgenta implica masuri urgente!

Situatia de urgenta implica masuri urgente!

27.03.2020

COMUNICAT
Situația de urgență implică măsuri urgente !


Întodeauna am pledat pentru rezolvarea problemelor interne pe plan intern, dar suntem în situația în care trebuie să facem publice anumite aspecte, deși am fi dorit să nu fie cazul.

Solicităm în mod public Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne și Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență următoarele:

 – Testarea tuturor polițiștilor care au intrat în contact cu persoane aflate în carantină, suspecte de infecție cu COVID-19;

– Asigurarea și dotarea cu toate materialele necesare de protecție pentru polițiștii din sistemul operativ și cei care intră în contact direct cu cetățenii;

– Încetarea presiunilor și amenințărilor cu cercetarea disciplinară sau penală, practicate de către unii șefi din Poliția Română asupra subordonaților;

– Sancționarea drastică și imediată a oricăror forme de abuz comise de șefi cu destituirea din funcție si chiar din poliție acolo unde este cazul.


Faptul că parcurgem o perioadă grea, cu măsuri extreme, este o realitate, dar asta nu dă dreptul nimănui din aparatul managerial al Poliției Române să emită dispoziții aberante și abuzive în timp ce ei stau ascunși prin birouri.

Considerăm că în aceste momente principala preocupare a celor aflați la conducere ar trebui să fie protejarea oamenilor împotriva îmbolnăvirii, iar numărul mic de polițiști infectați cu coronavirus din evidențe se datorează faptului că polițiștii nu au fost testați .

În cazul în care nu veți găsi soluții cât mai urgent, vă recomandăm cu tot respectul să ne solicitați sprijinul, atât nouă cât și celor care pot și doresc să ajute.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top