2021/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Senatul Romaniei, adeptul ascultarilor telefonice ilegale

Senatul Romaniei, adeptul ascultarilor telefonice ilegale

Prin Adresa Nr. 456 din 08.01.2014 înştiinţam Senatul României despre abuzurile DIPI, serviciul secret al MAI, care monitorizează, filează şi ascultă ilegal telefoanele personale ale liderilor de sindicat.

Făceam vorbire despre faptul că instituţiile IGPR, MAI şi Guvernul României sunt lipsite de reacţie faţă de sesizările noastre prin care spuneam că SIPI Neamţ, Maramureş şi Vaslui întocmesc note informative în care apar discuţii purtate la telefoanele personale ale liderilor noştri, îi filează pe aceştia şi propun sancţiuni pentru că protestează legal şi se dau de gol copilăreşte când sunt observaţi de cei pe care îi filează. Ba mai mult, pe autoturismul de serviciu al sindicatului a fost montat un dispozitiv de urmărire şi ascultare.

Am sperat că senatorii din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii vor constata că s-au încălcat drepturile noastre constituţionale şi vor dispune măsuri şi verificări suplimentare care să ducă la sancţionarea celor care s-au dovedit a fi copii fidele ale agenţilor de securitate de pe vremea comunismului.

Se pare că Senatul României girează astfel de activităţi şi dovedeşte lipsă totală de respect faţă de votantul de rând care se plânge că securiştii încearcă să-l intimideze şi să-i intre în viaţa privată, probabil din dorinţa de a-l determina să-şi pună botul pe labe şi s-o lase mai moale cu sindicalismele care dezvăluie adevărata faţă a sistemului poliţienesc din România, sistem pe care ei l-au corupt şi slăbit tocmai pentru a conduce liniştiţi, fără să fie deranjaţi.

Domnilor parlamentari, este obligaţia dumneavoastră să faceţi în aşa fel încât statul român, democratic, să funcţioneze normal iar abuzurile flagrante care vă sunt semnalate să fie penalizate prin pedepsirea celor care le-au comis nu prin întocmirea de răspunsuri care să dea de înţeles că nu vă pasă de derapajele de la normalitate ale instituţiilor care sunt obligate să asigure respectarea drepturilor cetăţenilor români nu să le încalce flagrant fără ca nimeni să fie tras la răspundere.

Circul mediatic pe care-l faceţi încercând să ne manipulaţi ne lasă un gust amar.

Ne-am dori să avem pârghiile necesare prin care să vă putem plesni peste faţă pentru că ne dezamăgiţi şi ne faceţi să regretăm inocenţa de a fi crezut atâţia ani că sindromul securisto-comunist a dispărut din România.

Senatul-Romaniei-adeptul-ascultarilor-telefonice

Scroll To Top