2019/08/22
Ultima ora:
Acasa | Articole | Sedinta Subcomisiei de dialog social

Sedinta Subcomisiei de dialog social

12.02.2019

C O M U N I C A T

Ședința Subcomisiei de dialog social

În data de 8 februarie 2019 a avut loc ședința Subcomisiei de Dialog Social privind salarizarea personalului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne în anul 2019, activitate la care au participat și reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

De menționat este faptul că atât această ședința, cât și cea a Comisiei de dialog social, au fost planificate cu aproximativ o săptămână înainte și nu au avut loc la presiunea vreunei organizații sindicale.

În continuare am susținut faptul că majorarea salariului net ”mediu” al unui polițist va fi cuprinsă între 300-700 lei, s-a stabilit că se va forma un grup de lucru pentru anumite puncte privind salarizarea și acordarea titlului de specialist de clasă (aspect care ar fi trebuit realizat începând cu 01.07.2017 în conformitate cu prevederile Legii nr. 153/2017).

Organizația noastră a demarat acțiuni în instanță și face totul în legătură cu salariile, iar S.N.A.P. speră că până la urmă atât  Guvernul României, cât și angajatorul vor acorda toate drepturile polițiștilor la zi și că nu ne vom trezi la un moment dat că cineva dispune ca toate procesele printr-o formă sau alta, așa cum s-a mai întâmplat, să se piardă.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top