2020/11/24
Ultima ora:
Acasa | Articole | Scrisoare de multumire

Scrisoare de multumire

Domnule Președinte,

Fac parte din Sindicatul Național al Agenților de Poliție din luna august 2015, când am aflat de acest sindicat de la delegatul S.N.A.P. – Vladuți Elvis care mi-a povestit că există o echipă la Timișoara nou înființată în care am putea avea încredere că ne reprezintă problemele noastre , ale polițiștilor.

Nu am apelat niciodată la un sindicat dar ieri am văzut cât de importantă este munca unui sindicalist și cât de mult trebuie să fi alături de membrii pe care îi reprezinți.

Acestă echipă a fost lângă mine și m-a reprezentat în fața conducerii I.T.P.F. Timișoara, fiind în permanentă legătură cu dumneavoastră și colegii de la sediul S.N.A.P. din București, încercând să rezolve problema mea.

Ieri, când v-am scris acel email am avut încredere în acestă echipă și toate speranțele mi le-am pus în dumneavoastră.

Țin să mulțumesc pe acestă cale tuturor care m-au ajutat și au facut ca problema mea să fie transmisă și auzită de către șefii mei de la București care au decis ca eu să pot fi aproape de fiica mea zi de zi.

Voi rămâne cu inima aproape de acest sindicat și dacă considerați că voi putea vreodată să sprijin alți colegi voi fi alături de dumneavoastră și echipa de la Timișoara.

Încă o data vă multumesc pentru modul rapid, obiectiv și sincer de care a-ți dat dovadă pentru rezolvarea acestei probleme și vă doresc sănătate și un Paște Fericit alături de familie și de cei dragi.

Ap. Monea Camelia
Timișoara 21.04.2016

Scroll To Top