2020/06/04
Ultima ora:
Acasa | Articole | Salariul de Excelenta ramane combinatia sefilor

Salariul de Excelenta ramane combinatia sefilor

21.06.2019   

C O M U N I C A T

Salariul de Excelență rămâne “combinația” șefilor!

După ce Sindicatul Național al Agenților de Poliție a rezolvat problema salariilor de merit, mărul discordiei rămâne lipsa de transparență și “măsura” cu care este împărțit SALARIUL DE EXCELENȚĂ de către șefi. Așa a devenit salariul de excelență instrumentul de care dispun șefii după bunul plac, prin care își premiază slugile.

În același registru, de curând, într-o dimineață, cineva din minister s-a trezit cu nervi la stomac și a transmis către IGPR ca, până a doua zi la ora 11 toată suflarea să raporteze salariile de excelență! Previzibil că niciun manager nu s-a opus contra cronometrului, ba mai mult, le-a picat bine graba impusă de minister, așa că s-au supus!

Tot de termenul scurt s-au prevalat managerii și nu au chemat sindicatele la discuții ce privesc atribuirea salariilor de excelență, așa că au făcut ce știu ei mai bine: au premiat amantele, nepoții și supușii, cu toții abonați de ani de zile. Ca și până acum, “proștii” muncesc și primesc din când în când câte-o bătaie pe umăr de la șef.

Am strigat în gura mare, am solicitat pe toate căile, ca cineva să taie cangrena banilor nemeritați și împărțiți discreționar de către șefi.

De un lucru suntem siguri: doamna ministru Carmen Dan nu cunoaște fenomenul, pentru că cei ce gravitează în jurul său au grijă să nu-i ajungă la urechi, pentru că, nu-i așa(?), dacă li se strică “combinația”, cum își mai fidelizează slugile și amantele?

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top