2021/01/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Salariile politistilor ca in lumea a treia

Salariile politistilor ca in lumea a treia

Antet-SNAPNesecret
Nr. 11704 / 09.12.2016

COMUNICAT

„Salariile politistilor ca in lumea a treia„

Sindicatul National al Agentilor de Politie a atras atentia asupra faptului ca politistii nu o sa aiba parte de o lege corecta a salarizarii unitare in anul 2017, iar forma de proiect prezentata de Guvernul tehnocrat si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstice nu aduce niciun beneficiu bugetarilor, motiv pentru care organizatia noastra nu o sa fie niciodata de acord, deoarece consideram ca a fost facuta pe genunchi si in mare graba.
Ne exprimam pe aceasta cale nemultumirea fata de dezintersul cu care sunt tratati bugetarii din Romania, fie el politist functionar public cu statut special, doctor, asistent medical, invatator, profesor, secretari in cadrul unei primarii, lucratori in SRI.

Ministrul Muncii, probabil fortat de Primul ministru al Romaniei Ciolos Dacian, a elaborat un proiect de lege care nu a fost pus in discutie cu nicio organizatie sindicala, fara consultarea specialistilor din celelalte ministere, incercand sa arunce praf in ochii alegatorilor.

Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania “Alexandru Ioan Cuza” si Sindicatul National al Agentilor de Politie niciodata nu o sa accepte o lege atat de proasta pentru membrii sai, politisti si politisti de frontiera.

Organizatia noastra isi va urma drumul pe care l-a inceput si nu se va alia cu alte organizatii sindicale deoarece ne-au dovedit ca sunt servile angajatorului, tradează interesele politstilor si manipuleaza membrii. Exemplul cel mai bun este acela ca la data de 03.12.2014 am fost in strada pentru a castiga sporul de 75%, neregasindu-se niciun sindicat langa noi.

Nici pana in momentul de fata acordul colectiv de munca nu a fost semnat, dar asigurăm toti politistii ca in prima perioada a anului 2017, acesta va fi semnat.

Biroul Executiv Central

Scroll To Top