2021/01/15
Ultima ora:
Acasa | Articole | Salariile de excelenta

Salariile de excelenta

17.12.2018

C O M U N I C A T

Salariile de exelență

          După ce Sindicatul Național al Agenților de Poliție a rezolvat problema salariilor de merit, a rămas în continuare veșnica și eterna problemă a ”împărțirii„ salariilor de excelență.      Desigur, soluții s-ar fi găsit dacă și celelalte sindicate ar fi fost de acord cu propunerea noastră ca aceste salarii de excelență să se dea sub o altă formă, propunere cu care și conducerea ministerului a fost de acord.

          Unui manager cu scaun la cap i-ar fi fost la îndemână să distribuie salariile de excelență în funcție de numărul de ofițeri și agenți existenți în unitatea lui. Dar ce ne  facem cu pilele lor, cu acei ”abonați” la salariile de excelență precum ”babele la slujba de duminică”?

Acum vrem să vă arătăm că se poate și altfel. Nu o sa dăm numele județului unde, din motive lesne de înțeles, inspectorul a primit amenințări, dar acest lucru nu se va întâmpla. Un procent de 95 % din salariile de excelență s-au dus către funcțiile de execuție, către agenții care au dat dovadă de curaj și profesionalism, iar ca prin minune, contabilul șef a rămas fără salariul de excelență, la fel și un șef de structură importantă. Anumiți șefi de structuri fără realizări le-a fost tăiat abonamentul, iar șeful de inspectorat și adjuncții nu s-au trecut, pentru a fi alocate aceste salarii agenților.

Sindicatul Național al Agenților de Poliție rămâne la ideea că aceste salarii de excelență trebuie alocate sub o altă formă, așa cum a fost de acord și conducerea ministerului, mai puțin celelalte organizații sindicale.

          Alăturat atașăm o parte din demersurile întreprinse de către Sindicatul Național al Agenților de Poliție.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

 

Scroll To Top