2020/06/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | Sa ne facem cu totii datoria

Sa ne facem cu totii datoria

  21.05.2019

C O M U N I C A T     

Momentul organizării alegerilor pentru Parlamentul European se apropie cu repeziciune, fiind necesare măsuri specifice pentru prevenirea oricăror forme de incidente, responsabilitatea pentru măsurile de ordine revenind Ministerului Afacerilor Interne.

În acest context, Sindicatul Național al Agenților de Poliție atrage atenția celor implicați în aceste activități, în crearea și dispunerea efectivelor de ordine publică, să respecte drepturile polițiștilor așa cum prevede legea.

Considerăm că este foarte important și modul de constituire a patrulelor, nu repartizarea unui singur om la secțiile de votare și dispunerea forțelor astfel încât să asigure tot necesarul fără să lăsăm polițiști singuri în posturi.

Este cu atât mai important să tinem cont de organizarea unor măsuri eficiente, mai ales pe fondul instigărilor care există în spațiul public și mai ales în mediul online, asta dacă ne dorim o activitate fără probleme.

Avem convingerea că așa cum polițiștii operativi au înțeles de fiecare data care le este menirea și importanța muncii lor, așa vor înțelege și cei care conduc că trebuie să le respecte toate drepturile.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top