2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | S.N.A.P. va continua sa lupte pentru drepturile politistilor

S.N.A.P. va continua sa lupte pentru drepturile politistilor

Nesecret

15.03.2018

C O M U N I C A T

S.N.A.P. va continua să lupte pentru drepturile polițiștilor

          Sindicatul Național al Agenților de Poliție din România s-a constituit în virtutea apărării drepturilor și intereselor agenților de poliție, dar totodată promovează consecvența și seriozitatea în muncă desfașurată de către aceștia.

          Dragi colegi polițisti, ofițeri și agenți de poliție, a sosit momentul în care vă aducem la cunoștință că cei care fac parte din structurile operative ale Poliției Române, S.I.A.S., S.A.S., S.I.R.A.P., C.R.A.P., criminaliștii și toți politisții ce dețin aviz de poliție judiciară au primit începând luna martie 2018 o majorare salarială de 5%.

          Această majorare a fost obținută în urma negocierilor din 15.12.2017 și 19.12.2017, dintre S.N.A.P., reprezentanții Inspectoratul General al Poliției Române și ai Ministerului Afacerilor Interne, la care nu au fost prezente și alte organizații sindicale. Continuăm să fim drepți și să vă relatăm doar fapte reale, este adevărat că nu este o majorare consistentă și nu suntem pe deplin mulțumiți de ea, dar e un pas înainte în ceea ce ne-am propus.

          În perioada următoare, lucrătorii din cadrul structurilor cazier judiciar, financiar și logistic investiții vor primi grupa de muncă de 6 luni la an, această problemă fiind adusă în atenția I.G.P.R. și M.A.I. de către organizația noastră de cel putin doi ani. Deși angajatorul promisese că va rezolva această situație începând cu data de 01.01.2018, aceasta a fost amânată deoarece examenele pentru specialiștii care vor ocupa posturile vacante vor fi susținute în data de 17.03.2018.

          Considerăm că nu este corect ca șefii structurilor sau serviciilor menționate mai sus să beneficieze de grupa I de muncă, iar lucrătorii din subordine să fie încadrați la grupa II de muncă.

          Sindicatul Național al Agenților de Poliție va fi întotdeauna alături de polițiști și va lupta pentru drepturile lor, fără să îi dezinformeze sau să încerce să îi manipuleze.          Vom continua dialogul indiferent de situație, dacă partenerii de dialog vor fi corecți, cinstiți și își vor respecta cuvântul.

Biroul Executiv Central

“Uniti vom fi puternici!”

Scroll To Top