2019/07/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | S.N.A.P. prezent la S.P.F. Husi

S.N.A.P. prezent la S.P.F. Husi

31.01.2019

S.N.A.P. prezent la S.P.F. Husi

În perioada 28-30 ianuarie 2019, factori din conducerea Sindicatului Național al Agenților de Poliție, împreună cu reprezentanți ai Biroului Teritorial Poliția de Frontieră Vaslui, au fost prezenți în mijlocul oamenilor de la Sectorul Poliției de Frontieră Huși pentru a discuta direct cu aceștia, identificând diferite probleme, dar în afara condițiilor precare, dure în care muncesc polițiștii de frontieră, aceștia consideră prioritar problema salarizării. Am stabilit de comun acord să așteptăm până când polițiștii vor primi drepturile salariale în luna februarie, după care, în funcție de majorările care se vor regăsi pe fluturașii de salariu, S.N.A.P. va lua cea mai bună hotărâre pentru a convinge guvernanții să includă pe lista lor de priorități și lucrătorii din cadrul sistemului național de apărare al țării, așa cum au fost tratați în anul 2017 cei din educație și sănătate.

Considerăm că și polițiștii, prin serviciul pe care îl prestează în slujba țării, merită să beneficieze de respectul și atenția celor care ne conduc.
Organizația noastră a întreprins demersuri către factorii decizionali, inițiind corespondențe atât către doamna prim-ministru, cât și Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Muncii și Justiției Sociale, dar din păcate se pare că scrisorile noastre ori nu ajung unde trebuie, ori ele nu sunt tratate cu importanța cuvenită.

Încă o dată le transmitem celor aflați vremelnic la cârma țării faptul că polițiștii își fac datoria cu seriozitate și așteaptă acelși lucru de la cei care îi conduc!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL ”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top