2020/10/27
Ultima ora:
Acasa | Articole | S.N.A.P. este alaturi de agentii de politie din I.P.J. Iasi

S.N.A.P. este alaturi de agentii de politie din I.P.J. Iasi

Nesecret

01.03.2018

C O M U N I C A T

S.N.A.P. este alături de agenții de poliție din I.P.J. Iași

          În perioada 19.02.2018 – 23.02.2018, o delegație a Sindicatului Național al Agenților de Poliție formată din primvicepreședinte Constantin Mandache și vicepreședinte Șeicaru Viorel, au desfășurat activități sindicale pe raza Inspectoratului Județean al Poliției Iași, participând la o întâlnire cu factori din conducerea inspectoratului.

          În cadrul întâlnirii au fost ridicate o serie de probleme cu care se confruntă polițiștii din acest județ, care trenează de mai mult timp și de comun acord s-a stabilit să se găsească soluții pentru rezovarea lor, mai ales că unele dintre ele nu necesită un efort bugetar deosebit.

          La Secția 2 Poliție Iași, șeful de secție împuternicit la comanda acesteia se crede stapân pe moșia lui, planificând polițiștii în serviciu fără a respecta dispozițiile și procedurile în vigoare, planificarea liberelor o face după bunul plac al dumnealui fără a se consulta cu polițiștii. La Secția 2 și 3 Poliție, șefii de secție amenință lucrătorii cu cercetarea prealabilă dacă nu merg la pregatirea fizică din timpul lor liber.

          Șeful Poliției Oraș Târgu Frumos se implică în activitățile Secției de Poliție Rurală, prin aceea că replanifică liberele după bunul său plac, cu toate că această planificare cu libere este întocmită de șeful Poliției Rurale pentru polițiștii din subordine.

          Angajatorul trebuie să înțeleagă că poliția nu poate funcționa normal dacă în birouri există câte un singur calculator, și acela donat tot de către polițiști!

          La finalul discuțiilor ambele părți au ajuns la concluzia că putem fi parteneri adevărați  și întodeauna să folosim calea dialogului pentru a putea fi găsite soluțiile cele mai bune, atât pentru angajați cât și pentru angajator.

Biroul Executiv Central

Scroll To Top