2021/06/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | S-a dat liber la promovările în funcții

S-a dat liber la promovările în funcții

Antet-SNAPNesecret
Nr. 9880 / 17.09.2015

COMUNICAT
„S-a dat liber la promovările în funcții”

Vă informăm cu privire la emiterea Notei Raport cu nr. 89911 din 14.09.2015, prin care s-a aprobat demararea activităților pentru promovarea în funcție a polițiștilor. Promovările în funcție vor avea loc în perioada 01 octombrie – 31 decembrie 2015, pentru întreg personalul poliției române.

Vă reamintim că, în baza unor adrese, cu titlu de dispoziții, structura de resurse umane din cadrul I.G.P.R. a „sistat”, de la sine putere, promovarea în funcții a polițiștilor în anul 2015. Astfel, ne-am aflat în situații, pe cât de hilare, pe atât de ilegale, în care polițiști care ocupau funcții de agent III și participau la selecție pentru un post prevăzut cu funcție de agent I, continuau să fie plătiți pe vechea funcție.

Mai mult, există polițiști din operativ care au 15-20 ani vechime care și în prezent ocupă funcții de agent III și IV iar funcțiile de agent principal și agent I, se regăsesc în posturi călduțe prin birouri.

Este important ca fiecare polițist să știe că, din 6 în 6 luni, șeful nemijlocit, în baza unei note de fundamentare, care să justifice activitatea desfășurată, poate propune ordonatorului de credite, în speță inspectorul șef, să își promoveze subalternii pe funcții mai bine plătite. Fără această notă de fundamentare, procesul de promovare nu poate avea loc.

În acest context, facem un apel la cei care ocupă funcții de conducere să întocmească o analiză obiectivă și să-și promoveze în funcții polițiștii care merită.

Această activitate de promovare a personalului în funcții, vine ca urmare a nenumăratelor demersuri și sesizări pe care organizația noastră le-a efectuat în vederea conștientizării factorilor de conducere despre necesitatea stimulării performanței.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Comunicat S-a dat liber la promovările în functii_Page_2

 

Scroll To Top