2019/02/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | Romania, tara nebunilor | M.A.I. – nebunii Romaniei

Romania, tara nebunilor | M.A.I. – nebunii Romaniei

06.06.2018

C O M U N I C A T

România, țara nebunilor

M.A.I. – nebunii României

          Strigăm, cerem și le explicăm cu argumente faptul că legislația privind activitatea de polițist este ”varză”, dar cu toate acestea niște scaune confortabile prelungesc această agonie în care trăim zi de zi, prin ordine, dispoziții scrise și verbale sau ce matrapazlâcuri le mai trec unuia și altuia noaptea prin cap, a doua zi le pun în practică pe spatele polițistului.

          Când un amărât de agent reclamă abuzurile comise împotriva lui, vine Corpul de Control al Scaunelor confortabile și afirmă că ”Acarul Păun” este de vină ori că scaunele care conduc nu au făcut niciun abuz. O practică de ultimă oră este lupta concentrată dusă prin toate mijloacele și metodele împotriva liderilor sindicali care încearcă să fie drepți atât cu ei, cât și cu ceilalți.

          S-a aprobat memorandumul pentru ocuparea funcțiilor vacante, la insistențele noastre, dar culmea ironiei, oamenii care merită să ocupe aceste funcții se trezesc în  ziua când sunt scoase funcțiile pentru concurs că sunt cercetați disciplinar, iar scaunele din unitatea centrală și cei care le ocupă nu pot schimba ordinele aberante, dar vin cu tot felul de propuneri de modificări ale Statutului prin care să poată să își facă jocurile lor mizerabile.

          Ce pretenții să avem de la cetățeni de vreme ce scaunele care conduc instituția aceasta se cred zei și cred ca pot hotărî după bunul lor plac?

          Cu toate acestea, nu putem generaliza! Sunt și comandanți care au înțeles ce menire au și pentru aceștia avem tot respectul.

 

 

 

Scroll To Top