2020/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Rezultatele luptei sindicale

Rezultatele luptei sindicale

antetNesecret
Nr. 571 / 02.07.2015

COMUNICAT „Rezultatele luptei sindicale”

In timp ce alte organizaţii sindicale se laudă cu meritele noastre noi o să vă informăm corect în privinţa tuturor drepturilor financiare, profesionale sau de altă natură.

Cel mai mare rezultat obţinut de către o organizaţie sindicală pentru toţi poliţiştii şi nu doar pentru membrii săi a fost acela al acordării sporului de 75% pentru orele lucrate sâmbătă şi duminică, rezultat pentru care nu am fost susţinuţi de cei care astăzi se laudă cu munca noastră.

Tot pe această cale vă informăm că începând cu 1 iulie 2015 norma de hrană va fi de 27 de lei pe zi în loc de 24 de lei, iar suma acordată pentru norma de echipament va fi mărită cu aproximativ 700 de lei pe an, dar anul acesta va fi doar de 350 de lei pentru că această majorare se aplică doar de la 1 iulie 2015.

De asemenea, vă reamintim că organizaţia noastră sindicală a adus un aport important la legea pensiilor militare prin depunerea de amendamente şi susţinerea acestora personal în Parlamentul României, aşa cum v-am informat în comunicatul de ieri (din data de 01.07.2015) cu privire la legea pensilor militare.

Pe această cale mulţumim tuturor poliţiştilor care ne-au felicitat pentru lupta unei legi corecte a pensiilor militare, iar acest lucru este îmbucurător pentru noi.

Impreună şi susţinuţi de dumneavoastră vom reuşi cu siguranţă în toate demersurile făcute în beneficiul tuturor poliţiştilor.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL “Uniţi vom fi puternici!”

Scroll To Top