2020/11/24
Ultima ora:
Acasa | Articole | Raspunsuri neconcludente – bataie de joc pentru politisti

Raspunsuri neconcludente – bataie de joc pentru politisti

De asemenea, parcul auto de la nivelul inspectoratelor generale a fost completat si prin achizitionarea de autovehicule si autospeciale in cadrul derularii unor proiecte/programe.

In cadrul M.A.I., conform reglementarilor in vigoare privind achizitiile publice, responsabilitatea organizarii si derularii procedurilor pentru bunuri si servicii revine ordonatorilor de credite. In conditii de autonomie decizionala, fiecare structura isi stabileste propriul program logistic, in care se regasesc materialele si volumul fondurilor necesare, iar in functie de resursele financiare alocate prin bugetul aprobat, acestea isi definitiveaza strategia de achizitii si stabilesc prioritatile, pentru desfasurarea in bune conditii a misiunilor specifice. Acordarea de fonduri suplimentare in raport cu cele aprobate, este posibila numai in cadrul activitatilor ce privesc rectificarea bugetara.

In context, asigurarea unitatilor MAI cu bunuri materiale de resort logistic este direct conditionata de repartizarea §i alocarea fondurilor financiare optime.

 

Raspunsuri-neconcludente-bataie-de-joc-pentru-politisti0001 Raspunsuri-neconcludente-bataie-de-joc-pentru-politisti0002

 

 

Scroll To Top