2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Prostia la ea acasa
Prostia la ea acasa

Prostia la ea acasa

18.01.2019

C O M U N I C A T

Prostia la ea acasă

      Nu e ușor să ajungi subinspector și, mai ales, să-ți dai seama că ești șef al unei secții de poliție. Dar cum poți să vezi câtă prostie ai în cap?

      Îți schimbi comportamentul față de colegii tăi, ai uitat de unde ai plecat, începi să-ți pândești colegii dacă cumva își plătesc vreo factură în timpul programului sau dacă cumva se duc până acasă să își ia vreun medicament, și îi și fotografiezi, atât pe ei, cât și pe membrii de familiei. Brusc îți dai seama că nu ești numai prost, ci ești și șef de secție și îți permiți să treci la etapa următoare, să îi ameninți să facă ce zici tu, pentru că tu ești tăticul lor. Culmea, îți și merge! În prostia ta, tu care ești subinspector de poliție plin de responsabilități, îți planifici colegii în concediu când vor mușchii tăi, nu te interesează că polițiștii, adică colegii tăi, au familie, copii, și în general își petrec împreună concediul.

      Din motive lesne de înțeles nu dăm numele prostului, dar probabil că va citi aceste rânduri și sperăm că se va și îndrepta.

      Pentru a nu crede că vorbim aiurea, anexăm adresa acestuia către colegii lui privind planificarea concediului pe anul 2019, după mușchii prostului.

                    Sperăm că șeful I.P.J.-ului să-i educe și pe proști!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top