2021/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Programul 12/24 – de viitor pentru Politia Romana

Programul 12/24 – de viitor pentru Politia Romana

Antet-SNAPNesecret

Nr. 12937  / 14.11.2017

COMUNICAT

Programul 12/24 – de viitor pentru Poliția Română

În data de 07.11.2017, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași, a avut loc o ședință în cadrul căreia a fost analizată situația operativă și activitatea polițiștilor din cadrul Biroului de Ordine Publică, compartimentul de siguranță publică și patrulare.

La acest eveniment organizat de conducerea inspectoratului au fost invitați să participe și reprezentanții organizațiilor sindicale, profesionale, Sindicatul Național al Agenților de Poliție având prezenți lideri de la nivel central și teritorial.

Ca urmare a analizării situației operative și a rezultatelor obținute, s-a constatat o îmbunătățire, motiv pentru care dorim să adresăm mulțumiri tuturor polițiștilor care, prin aportul lor, au contribuit la obținerea acestor rezultate.

Subliniem faptul că s-a demonstrat că programul propus de organizația noastră, la cererea membrilor și aprobat de conducerea inspectoratului, de lucru în ture de 12/24 ore, este în interesul tuturor și generează efecte pozitive, exemplul de la I.P.J. Călărași putând fi urmat și de celelalte unități.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top