2020/06/04
Ultima ora:
Acasa | Articole | Problemele politistilor in atentia primului ministru

Problemele politistilor in atentia primului ministru

 Nesecret

Nr. 14317 / 03.07.2019

Către : Guvernul  României

În atenția:    doamnei Vasilica-Viorica DĂNCILĂ – prim-ministru

          Sindicatul Național al Agenților de Poliție vă supune atenției următoarele aspecte:

          Organizația noastră a adus la cunoștința factorilor decizionali, în repetate rânduri,  problemele existente la nivelul Poliției Române, referitoare la: reformă, legislație, salarizare, dotare, etc, ultima data prin scrisoarea deschisă din 06 iunie 2019.

          Având în vedere că până în prezent principalele instituții ale statului nu au dat curs solicitărilor noastre, problemele polițiștilor fiind în continuare nerezolvate, vă adresăm rugămintea de a programa o întâlnire cu o delegație S.N.A.P., cât mai curând posibil, în funcție de agenda dumneavoastră de lucru.

          În speranța că veți da curs cererii noastre, vă propunem următoarele teme de discuție: – reformarea Poliției Române; – majorarea normei de hrană(așa cum s-a procedat la alte structuri din sistemul de apărare); – achiziționarea unui aparat de recunoaștere facială(foarte necesar pentru identificarea infractorilor).

          Menționăm că Sindicatul Național al Agenților de Poliție va mai solicitat programarea unei întâlniri și în data de 18 februarie 2019, prin adresa cu nr.14164, la care nici până în prezent nu am primit răspuns.

Cu stimă,

Sindicatul Național al Agenților de Poliție

Iulian Surugiu

Scroll To Top