2020/06/06
Ultima ora:
Acasa | Articole | Problemele politistilor in asteptare.

Problemele politistilor in asteptare.

Nesecret

20.05.2020

C O M U N I C A T

– problemele polițiștilor în așteptare –

Sindicatul Național al Agenților de Poliție a înțeles că trecem printr-o perioadă dificilă și că trebuie să respectăm regulile impuse de către autorități pentru protejarea sănătății, chiar dacă acestea ne-au afectat activitatea în mod negativ.

Lipsa dialogului social, stagnarea dezbaterii proiectelor de modificare legislativă, inclusiv a Statutului, suspendarea cererilor de mutare, sunt doar câteva dintre problemele pe care membrii noștri le-au reclamat.

Din nefericire nu au lipsit abuzurile unor șefi profesionali, problemele deja cunoscute legate de lipsa dotării, a materialelor de protecție și în general referitoare la neputința angajatorului de a asigura cele necesare pentru buna funcționare a Poliției Române.

Acum, odată cu încetarea stării de urgență, solicităm din nou, în mod public, schimbarea legii 360/2002 privind Statutului Polițistului, deblocarea rapoartelor de mutare, rezolvarea discriminărilor existente între agenții și ofițerii din poliția judiciară, a problemelor salariale și a celorlalte aspecte despre care discutăm de ani de zile.

Polițiștii și polițiștii de frontieră și-au facut datoria pe timpul stării de urgență, o fac în starea de alertă și indiferent de starea în care ne aflăm, dar specialiștii din Ministerul Afacerilor Interne când o să-și facă și ei datoria ?!

În ceea ce privește reformarea sistemului, despre care am tot vorbit, ne este teamă să mai întrebăm când și cum  se va face.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top