2019/07/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | Preventiv informativ

Preventiv informativ

01.02.2019

C O M U N I C A T

Preventiv informativ

Așa cum v-am obișnuit, nu vrem să dăm nume de manageri sau județe, dar uneori se întâmplă anumite lucruri care nu pot rămâne sub preș.

Nu intrăm în detalii în ceea ce privește secretele instituțiilor, planurile și acțiunile sau interceptările lor, doar că este foarte important ca toate acestea să fie realizate cu respectarea legii.

Astăzi avem un alt exemplu, din păcate, negativ.

De la centru, acțiune în toată parohia, într-un interval orar de noapte au fost ”incluși” și polițiști de la investigații criminale și dăm un exemplu aleatoriu pentru a nu fi acuzați de cine știe ce. O parte din managerii de la cel puțin trei județe au înțeles că un polițist ar putea lucreze cu randament maxim în următorul program: 16:00-21:00 – serviciu, 21:00-01:00 – pauză de șpriț, 01:00-04:00 – serviciu, 04:00-08:00 pauză sau ce vrea dumnealui, 08:00 – din nou la serviciu. Imaginați-vă, domnilor manageri, că ați lucra în acest program care nu respectă niciun drept și nicio normă privind programul de lucru.

Ne permitem să vă dăm un sfat: întrebați-vă copiii, părinții, dacă le-ar conveni să lucreze la un astfel de program. Dacă da, poate îl acceptăm și noi…

P.S.: Discutând cu I.G.P.R. și cu decidenții din județele respective, problema a fost rezolvată.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top