2020/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Politistul – prezent la datorie, speram ca si angajatorul la plata

Politistul – prezent la datorie, speram ca si angajatorul la plata

02.10.2018

C O M U N I C A T

Polițistul – prezent la datorie, sperăm că și angajatorul la plată

        Așa cum probabil bine știți, în data de 6-7 octombrie se va desfășura refendumul pentru redefinirea familiei. Și de această dată, astfel cum ne-am obișnuit, polițiștii, polițiștii de frontieră și jandarmii vor asigura paza secțiilor de votare, conform competențelor ce le revin.

          Nu comentăm faptul că referendumul se întinde pe 2 zile, dar atragem iar atenția asupra lipsei acute de personal. Din nou polițiștii vor presta ore suplimentare astfel că solicităm doamnei ministru de interne să dispună în mod expres ca orele suplimentare efectuate cu această ocazie să fie contabilizate corect și plătite și să nu ne trezim în situația în care, pentru a nu le plăti, șefii și împuterniciții să ”rostogolească” în alte luni aceste ore lucrate când angajatorul are nevoie.

          Nu dorim să intrăm în amănunte, dar nici nu putem ignora modul de organizare a acestui eveniment. Considerăm că într-o școală unde sunt mai multe secții de votare, pe timpul nopții ar fi suficientă o singură patrulă de poliție și nu tot atâtea câte secții sunt.

          Dacă tot nu avem resurse suficiente, aspect pe care îl cunoaștem prea bine cu toții, cel puțin haideți să gândim atât spre binele comunității, cât și spre binele polițiștilor.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top