2019/01/19
Ultima ora:
Acasa | Articole | Politistii Sectorului 4 si-au ales noua conducere
Politistii Sectorului 4 si-au ales noua conducere

Politistii Sectorului 4 si-au ales noua conducere

Nesecret

din 15.05.2018

 C O M U N I C A T

Polițiștii Sectorului 4 și-au ales noua conducere

Membrii Sindicatului Național al Agenților de Poliție din cadrul Biroului Teritorial Sector 4, împreună cu o delegație a Biroului Executiv Central S.N.A.P. s-au întâlnit în data de 14 mai 2018, la sediul Secției 15 Poliție, în vederea organizării alegerilor pentru funcțiile de conducere de la nivelul acestei structuri teritoriale, în conformitate cu prevederile statutare, ca urmare a expirării mandatelor de patru ani.

În urma alegerilor, membrii de sindicat și-au ales noii lideri astfel: Șeicaru Viorel-Constantin – președinte, Constantin Dănuț și Telejman Gheorghe –  vicepreședinți, Andrei Petre Ionuț – secretar,  Chiru Ștefan, Gheralia Costel-Adrian și Benedek Alexandru Laurențiu – delegați sindicali.

Invitații prezenți au discutat despre problemele cu care se confruntă cei care activează în cadrul Poliției Sector 4 privind dotarea polițiștilor, modalitatea efectuării testărilor psihologice la nivelul Poliției Capitalei ce vizează lucrătorii Poliției Sector 4 și lipsa acută de personal la nivelul Secției 15 Poliție.

Cu speranța că cei aleși vor reuși să obțină rezultate cât mai bune în folosul polițiștilor pe care îi reprezintă, le dorim succes și le garantăm tot sprijinul nostru.

Biroul Executiv Central

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top