2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | Politistii isi fac treaba, guvernantii NU!
Politistii isi fac treaba, guvernantii NU!

Politistii isi fac treaba, guvernantii NU!

Nesecret,
11.02.2021

C O M U N I C A T

Pe lângă faptul că trăim vremuri grele și fără precedent, când toată populația este afectată de măsurile cauzate de pandemia cu virusul sars cov2, constatăm că cei aflați la conducerea țării, cei care formează Guvernul României nu sunt oameni de cuvânt și contribuie, prin atitudinea lor, la deprecierea nivelului nostru de trai.

Încă odată, polițiștii sunt efectiv mințiți și furați de către guvernanții care aveau doar obligația de a respecta legea, acestora nu le-a cerut nimeni nimic în plus, în afară de drepturile prevăzute de legislația în vigoare.

Referitor la majorările salariale care trebuiau acordate eșalonat, în tranșe de 25%, până în anul 2022, am acceptat acest compromis, în urmă cu doi ani, chiar dacă alte categorii sociale au primit aceste majorări în mod integral.

 Polițiștii au demonstrat permanent că sunt oameni responsabili, că își cunosc menirea și rolul în societate, iar dacă au acceptat să facă compromisuri și sacrificii personale, au făcut-o pentru oamenii care beneficiază de seviciile lor. Nu credem că există un om normal în țara asta care să conteste importanța muncii prestate de polițiști sau care să nu fi avut vreodată nevoie de aceștia.

Mai nou, membrii noștri din țară, lucrători în poliție sau la frontieră, pe lângă lipsurile deja cunoscute, reclamă și insuficiența numărului de doze cu vaccin pentru polițiști și că cele care au fost repartizate sunt de calitate îndoielnică.

Dacă noi, ca organizație sindicală ne-am săturat să tot ,,lătrăm” degeaba prin curtea angajatorului, ne întrebăm ce este în sufletele oamenilor care așteaptă de atâta timp să-și primească drepturile și să vină ziua în care politicienii aflați la putere să-și respecte promisiunile electorale.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top