2019/01/19
Ultima ora:
Acasa | Articole | Politistii ignorati si batjocoriti ! “Majorarea salariala” anuntata pentru luna mai, MAI asteapta!

Politistii ignorati si batjocoriti ! “Majorarea salariala” anuntata pentru luna mai, MAI asteapta!

Antet-SNAP Nesecret

Nr. 12309 / 08.05.2017

 C O M U N I C A T

Polițiștii ignorați și batjocoriți !

“Majorarea salarială” anunțată pentru luna mai, MAI așteaptă!

 

          Doamna ministru Carmen Dan,

          Sindicatul Național al Agenților de Poliție din România denunță ferm lipsa de împlicare pe care o dovediți când vine vorba de salariile polițiștilor și situația dezastruoasă în care zeci de mii de oameni angajați ai M.A.I.  sunt nevoiți să deservească ministerul pe care v-ați angajat să-l conduceți!

          S.N.A.P. nu a fost de acord cu noua lege a salarizării și tocmai de aceea a propus mai multe amendamente care să producă efecte reale asupra salariilor polițiștilor.

          După forma în care legea a fost prezentată, ni s-a anunțat cu surle și trâmbițe “majorarea”, pe care S.N.A.P. a cuantificat-o în “firimituri” pentru polițiști, motiv pentru care am pichetat multe zile la rând cele două ministere (Ministerul Muncii și Justiției Sociale și M.A.I.) care sunt responsabile de situația critică în care ne aflăm. “Firimiturile” aveau să se adauge începând cu salariul din luna aprilie, pe care polițiștii îl vor încasa în mai.

          Numai că marirea pe care o vom regăsi pe fluturașul de salariu in luna mai este egală cu 0!!!

          Motivele pe care M.A.I  le invocă, față de bătaia de joc la care suntem supuși, au nuanțe politice și anume, nepromulgarea amendamentelor de către președintele României.

          În această situație vă întrebăm:  ați trimis spre promulgare aceste amendamente?!

          Astfel, față de situația mizerabilă în care se află polițiștii, Sindicatul Național al Agenților de Poliție din România anunță că începând cu data de 11 mai a.c., va picheta Ministerul Afacerilor Interne până când problemele salariale ale polițiștilor vor fi rezolvate în mod echitabil!

 Biroul Executiv Central

Scroll To Top