2020/06/04
Ultima ora:
Acasa | Articole | Politia Romana-un interes national

Politia Romana-un interes national

10.09.2019  

C O M U N I C A T

Poliția Română- un interes național

În ultima perioadă constatăm o preocupare a celor aflați la conducerea Poliției Române pentru găsirea unor soluții de eficientizare a activității, în condițiile în care aceasta ar trebui să constituie o prioritate permanentă.

Sindicatul Național al Agenților de Poliție a apreciat și a susținut întodeauna proiectele menite să îmbunătățească activitatea polițiștilor dar managerii trebuie să identifice soluții viabile, nu unele făcute doar de dragul schimbării.

Considerăm că ultimele variante propuse, pentru colegii de la Ordine Publică, cu staționări prelungite la ore fixe și în locuri prestabilite nu sunt cele mai bune decizii, mai eficient ar fi dacă unii polițiști de prin birouri, care nu prea își justifică activitatea,  ar fi scoși în stradă și puși la treabă.

Cu toții știm că problemele sunt multe, că unele implică și un efort financiar suplimentar, că este greu să schimbăm mentalități, dar indiferent cât de greu va fi, trebuie să facem tot ce este necesar pentru a intra în normalitate.

Din păcate guvernanții nu au reușit să parcurgă toate etapele de modificare a cadrului legal astfel încât polițiștii să primească norma de hrană majorată, această problemă adăugându-se la celelalte deja existente, referitoare la salarizare.

Atragem atenția încă odată asupra faptului că instituția Poliției Române este una de bază, fără de care o societate civilizată nu poate să funcționeze, iar interesul ca lucrurile să meargă cât mai bine, nu este doar al polițiștilor, este al tuturor.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top