2019/07/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | Patrula semi-mobila – ”verde la abuzuri”

Patrula semi-mobila – ”verde la abuzuri”

05.02.2019

COMUNICAT

Patrula semi-mobilă – “verde la abuzuri”

Direcţia de Ordine Publică din cadrul I.G.P.R. a emis o dispoziţie intitulată “Patrula semi-mobilă” prin care patrulele auto, la fiecare 30 de minute, sunt obligate să staţioneze şi să patruleze pedestru timp de 15 minute.

Doar minţile odihnite ar fi putut să emită o astfel de dispoziţie având în vedere faptul că este foarte simplu să planifici mai multe patrule pedestre atunci când situaţia o impune.

Mare parte din manageri, foarte mulţi dintre ei încă împuterniciţi, abia aşteptau o astfel de dispoziţie pe care să o interpreteze după bunul plac, să comită abuzuri şi să cerceteze agenţii de poliţie pe ’’bandă rulantă”.

Deşi se specifică clar ca aceste măsuri să fie luate doar în zonele şcolilor, liceelor, marilor magazine şi a zonelor aglomerate, anumiţi manageri din cadrul D.G.P.M.B., unii dintre ei de la secţii de politie periferice, au dispus această măsură la schimbul III impunând cel puţin 5 staţionări.

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Politie monitorizează atent această situaţie şi face apel către toţi poliţiştii din cadrul Birourilor de Ordine Publică să ne semnaleze orice fel de abuz.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

’’Uniţi vom fi puternicii ”

Scroll To Top