2021/08/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | Pamflet despte mentalitatea de sef

Pamflet despte mentalitatea de sef

Nesecret
15.02.2021

Despre mentalitatea unui șef

Pe adresa organizației primim foarte multe materiale despre diverse abuzuri comise de unii șefi profesionali, majoritatea fiind trimise organelor de control competetente, dar de această dată dorim să vă prezentăm un pamflet prin care este descris acest ,,model” de manager.

,, Când ajungi șef important în Politia de Frontieră(valabil și în poliția națională) la o vârstă fragedă, fără experiență de viață și nici profesională, singurul tău merit fiind acela de a cunoaște pe ,,cineva” care te-a pus acolo, e normal să te comporți ca un imbecil!

Dacă pe lângă funcția ta de șef, mai ajungi să fi și un pui de lider sindical, e ceva normal să ataci și să te folosești de funcția profesională pentru a teroriza liderii altor sindicate concurente.

Dacă ai mai fost și pe la vânătoare cu lideri politici importanți și cu șefi din MAI, e normal să-ți crească coarne și să te comporți la servici ca un stăpân pe moșia lui, că de, nimeni nu te ceartă, că tu ai relații.  

Dacă atâta te duce capul să stai să vizionezi imaginile camerelor din unitate și apoi să chemi oamenii și să-i anchetezi petru tot felul de motive tâmpite și să-ți umflii mușchii în fața lor, ai grijă să nu pocnești de la atâta umflat.

Dacă nu ști să citești, roagă pe cineva(eventual un agent) să-ți citească care sunt obligațiile tale ca șef, inclusiv în relația cu toți reprezentanții sindicatelor.

Poate că nu ai auzit nici de drepturile polițiștilor, dreptul la libera exprimare, libera asociere și alte drepturi prevăzute de lege, inclusiv dreptul de a protesta împotriva comportamentului și a măsurilor dispuse de un șef idiot ca tine.”

Acesta este clar un pamflet și trebuie tratat ca atare, dar dacă există cineva care se regăsește în descrierea de mai sus, îl rugăm să ne facă un bine tuturor și să plece, să lase loc oamenilor care merită o funcție, indiferent că e profesională sau sindicală.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top