2021/03/09
Ultima ora:
Acasa | Articole | Oferta Hipermarket CORA pentru membrii BT SNAP Mehedinti

Oferta Hipermarket CORA pentru membrii BT SNAP Mehedinti

In perioada februarie – iunie 2014, Cora Drobeta ofera clientilor sai (din promotia speciala pe segment de clienti) urmatoarele facilitati:

In zilele cuprinse intre 18 si 20 alefiecarei luni, clientii din promotia speciala pe segment de clienti, vor beneficia de o reducere de 10% din valoarea cumparaturilor (exclus alcool si tutun), direct la casele de marcat (cash-discount), maxim 250 lei valoarea reducerii/perioada promotiei.

  •   Clientii carora li se adreseaza aceasta promotie pot face cumparaturi in fiecare zi a intervalului 18-20 si beneficiaza de reducerea de 10% a fiecarui cos de cumparaturi pana la atingerea limitei de maxim 250 lei reducere pe toata perioada promotiei.
  •   Pentru produsele care mai au o reducere direct la casa de marcat (cash-discount) se va aplica o singura reducere, cea mai mare.
  •   Reducerile direct la casa de marcat (cash-discount) nu se cumuleaza. Se va acorda intotdeauna reducerea mai mare.

Clientii carora li se adreseaza aceasta promotie, vor mai beneficia de o reducere de 10 lei, prin Ticket Cora, la cumparaturi de minim 100 lei la prima tranzactie (exclus alcool si tutun). Promotia in Ticket Cora se aplica o singura data in intervalul 21-27 al fiecarei luni in perioada februarie – iunie 2014.

Tichetul Cora este un mijloc de plata ce poate fi folosit din ziua urmatoare achizitionarii lui timp de 21 zile.

oferta-hypermaket-cora0001oferta-hypermaket-cora0002

oferta-hypermaket-cora0003

oferta-hypermaket-cora0004

oferta-hypermaket-cora0005

Scroll To Top