2020/08/05
Ultima ora:
Acasa | Articole | O veche problema nerezolvata

O veche problema nerezolvata

Nesecret

15.07.2020

C O M U N I C A T

O veche problemă nerezolvată

În ultimii ani am tot vorbit despre problema acordării salariilor de excelență, am trimis adrese, am scris comunicate și am prezentat situația așa cum este ea.

Chiar dacă în această perioadă s-au schimbat guverne și implicit mai mulți ministrii de interne și șefi ai Poliției Române, din păcate mentalițățile nu s-au schimbat.

Cu toții cunoaștem replica care a devenit celebră în acest sistem ,,nu sunt bani!” și pe care o primim de la angajator cu ocazia unor revendicări care implică fonduri bugetare.

Despre salariile de excelență, care se repartizează în această perioadă, se știe că acestea sunt insuficiente numeric, că sunt acordate de cele mai multe ori pe alte criterii decât cele de competență și rezultate obținute.

Mai nou, am aflat că acordarea acestor bonificații salariale constituie un motiv de conflicte între lucrătorii care cunosc cel mai bine, care și cât a muncit, iar atunci când constată cui au fost repartizate, de cele mai multe ori nu sunt de acord cu decizia șefilor.

Sindicatul Național al Agenților de Poliție a propus în repetate rânduri diverse variante de rezolvare a acestei probleme dar se pare că acestea nu au fost luate în seamă, de vreme ce în fiecare an istoria se repetă.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top