2021/08/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | Nu transformati MAI intr-o “musca fara cap”!

Nu transformati MAI intr-o “musca fara cap”!

Nesecret

24 septembrie 2019

COMUNICAT

Nu transformați MAI într-o “muscă fără cap”!

Din nefericire suntem nevoiți să asistăm neputincioși la încă o tragedie în care un copil nevinovat a fost omorât, un caz care a devenit subiect de presă, intens mediatizat și care generează din nou indignarea opiniei publice la adresa autorităților.

 Chiar dacă putem vorbi de o culpă comună a unor instituții cu responsabilități clare de prevenire și combatere a unor astfel de evenimente, din nou societatea și mass-media se îndreaptă acuzator tot spre polițiști, de parcă aceștia ar fi singurii vinovați!

Toate acestea se întâmplă într-o perioadă în care Poliția Română se luptă cu toate puterile să recâștige încrederea cetățenilor și să-și spele imaginea pătată în repetate rânduri.

După tragedia de la Caracal, România se simte fără apărare, societatea civilă își strigă revolta față de polițiși, de multe ori aceasta fiind alimentată și de interese obscure.

E ușor, (nu-i așa?!), să pui toată mizeria unui sistem pe umerii Poliției Române, în condițiile în care nimeni nu are timp și răbdare, să asculte strigătul nostru despre neajunsurile sistemului. 

În fața furiei, doar noi, polițiștii, am ajuns să plecăm capul, restul aveți treabă, sunteți în campanie electorală! După cazul “Caracal” care a arătat crud vulnerabilitățile sistemului dar și pe ale societății, NU v-am văzut, pe toți politicienii, uniți într-o coaliție care să pună la punct sistemul care-i apără pe copiii românilor.

În timp ce polițiștii au fost nevoiți să suporte acuzele oamenilor în mod direct, în stradă, continuând să-și facă datoria sub oprobriu public, politicienii au speculat orice oportunitate pentru a apărea în presă, cu scopuri strict electorale, simulând grija față de oameni.

Considerăm că toată această situație se datorează și instabilității politice din țara noastră asta ca să nu mai amintim faptul că Ministerul Afacerilor Interne NU ARE MINSTRU!!!!

Ne întrebăm din nou, câți copii trebuie să mai fie omorâți, câți polițiști să mai moară, să realizăm că Poliția Română este amputată și că e nevoie de cea mai profundă reformă a sistemului din istorie ?!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top