2021/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Noua conducere a BT SNAP Politia de Frontiera Sighetu Marmatiei

Noua conducere a BT SNAP Politia de Frontiera Sighetu Marmatiei

Antet-SNAPNesecret

Nr. 12043 / 22.02.2017

C O M U N I C A T

            În data de 16.02.2017 a avut loc Adunarea Generală a membrilor Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei, în vederea constituirii Biroului Teritorial Politia de Frontiera Sighetu Marmatiei.

            La aceasta activitate au fost prezenti din partea conducerii Sindicatului National al Agentilor de Politie presedintele Adrian Diugu, vicepresedinte Corneliu Craciun si trezorier general Marian Dragu.

            Principalul motiv al convocarii membrilor l-a constituit organizarea alegerilor pentru stabilirea conducerii acestui birou teritorial precum si prezentarea principalelor probleme pe care le intampina politistii de frontiera.

            Dupa desfasurarea procedurii de votare au fost alesi cei care vor ocupa functiile de conducere astfel:

-Preşedinte:            LAZAROI VASILE

-Vicepreşedinte:     TIMIS MAFTEI
-Vicepreşedinte:     TRIFOI MIHAI
-Secretar:                POP VALENTIN
-Delegat sindical:   STETCO STEFAN

La finalul intalnirii au fost dezbatute impreuna cu reprezentantii Biroului Executiv Central, problemele Politistilor de Frontiera referitoare la respectarea prevederilor Acordului incheiat intre organizatia sindicala si Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, programul de lucru, orele suplimentare, promovarea agentilor din operativ pe functii superioare (agent I si agent principal).

Principalul subiect si cel mai stringent a fost salarizarea politistilor cu privire la neaplicarea HG nr. 1/2017 si adoptarea unei Legi a salarizarii unitare, in beneficiul politistilor.

Cu această ocazie urăm succes noii conduceri a biroului teritorial Politia de Frontiera SNAP Sighetu Marmatiei, pe care îi asigurăm de tot sprijinul Biroului Executiv Central al Sindicatului National al Agentilor de Politie.

 Biroul Executiv Central

 “Uniti vom fi puternici!”

Scroll To Top