2021/01/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Noi nu suntem cerșetori!

Noi nu suntem cerșetori!

                                                                                                                                           Nesecret
12.01.2021

C O M U N I C A T
NOI NU SUNTEM CERȘETORI!

       Noi nu suntem cerșetori, avem o țară de apărat,  nu vă mai atingeți de drepturile noastre!

      Indiferent de vremuri, politici și guverne, polițiștii  au fost la datorie! Fac noaptea zi și din serviciu familie, plecăm și nu știm dacă ne mai întoarcem, ori, dacă ne întoarcem sănătoși. Nu vrem lauri ba, mai mult, suntem batjocoriți de la mai marii țării, până la clanurile finanțatoare de campanii. AJUNGE!

Servim țara până la sacrificiu, căci trăim vremuri grele, și nu ne-am plâns, dar nu ne încălcați drepturile  ce ni se cuvin!

        Sindicatul Național al Agenților de Poliție,  încă de la început a luptat pentru drepturile polițiștilor și a obținut din anul 2014 până în prezent mai multe drepturi și amintim: sporul de 75% SDSL, legea pensiilor militare, mărirea procentului  sporului de risc și suprasolicitate neuropsihică, etc.

SNAP nu s-a delimitat niciodată de polițiștii sau organizațiile sindicale ce au hotărât să protesteze pentru neacordarea unor drepturi prevăzute de legislația în vigoare și nici n-o va face!

        SNAP doar solicită ca MAI să respecte legea și să le acorde polițiștilor drepturile salariale prevăzute de Legea 153/2017, lege emisă de Parlamentul Romaniei,  fără a avea pretenții la acordarea de favoruri salariale de conjunctură.

       Ne manifestăm gradual prin toate formele de luptă sindicală DOAR pentru obținerea și respectarea drepturilor ce li se cuvin membrilor de sindicat cât și a restului polițiștilor.  SNAP, ținând cont de dorința membrilor de sindicat ce în această perioadă se pregătesc pentru susținerea examenelor de TCO, va protesta în data de 29.01.2021 in fata MAI, Ministerului Finanțelor și Ministerului Muncii, concomitent protestandu-se și în județele din țară în fața IPJ-urilor și a Prefecturilor. Dacă protestul nu va avea niciun ecou, vom picheta în fiecare zi sediul MAI și prefecturile din toată țara!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top