2020/10/27
Ultima ora:
Acasa | Articole | Noaptea mintii la Politia municipiului Craiova

Noaptea mintii la Politia municipiului Craiova

Nesecret

20.03.2019

C O M U N I C A T

Noaptea minții la Poliția municipiului Craiova

Șeful unei Secții de Poliție din Craiova și adjunctul acestuia țin în mod expres să dea materiale de inspirație producătorilor serialelor de prost gust de televiziune, seriale care de ani buni terfelesc prin noroi uniforma de polițist.

Aceștia se inspiră din celebra dispoziție a D.O.P. din 28.01.2019, dispoziție de punere în aplicare a unor activități de coordonare, patrulare și de cunoaștere a populației, dispoziție cu privire la care șefii Direcției de Ordine Publică au precizat destul de clar  că nu este valabilă pe timpul nopții.

Din sesizările pe care le am primit de la membrii Sindicatului Polițiștilor Dolj reiese faptul că cei doi manageri planifică la schimbul 3, în celebrul cartier “Fața Luncii”, doar patrule pedestre, din acestea nelipsind niciodată polițistele.

Spunem ”celebru” pentu că Faţa Luncii este cel mai rău famat cartier din Craiova, dar şi cel mai periculos. Aici locuiesc cele mai puternice clanuri de rromi din zonă. Este locul unde oamenii îşi numără anii de puşcărie în locul celor de şcoală.

Recunoaștem că ne este foarte greu să deslușim politica managerială a celor doi șefi din “Cetatea Băniei”, care au stabilit clar că în cel mai periculos cartier din țară se patrulează doar pedestru.

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România “A. I. Cuza” urmează să semnaleze conducerii I.G.P.R. aspectele sesizate.

Totodată, facem apel la membrii noștri să ne informeze dacă această situație persistă.

Mobil: 0757.123.456

 

Scroll To Top