2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | Mesajul SNAP pentru tinerii politisti

Mesajul SNAP pentru tinerii politisti

30.09.2019

C O M U N I C A T

Mesajul SNAP pentri tinerii polițiști

Sindicatul Național al Agenților de Poliție urează ,,bun venit” tuturor absolvenților care au urmat cursurile scolilor de agenți de poliție și care au intrat astfel în marea familie numită Poliția Română.

Anul acesta SNAP nu a fost prezent în școlile de poliție deoarece am primit multe reclamații prin care elevii se plângeau de faptul că au fost acaparați de alte organizații sindicale și de cea profesională, entități care pactizează cu angajatorul și care au încercat să-i convingă să devină membrii lor, chiar înainte de a deveni polițiști.

Organizația noastră a fost întodeauna una deschisă, transparentă și interactivă, în cadrul căreia orice membru să-și poată spune punctul de vedere în mod necenzurat, chiar dacă uneori adevărul deranjează, și ne dorim ca aceste principii să rămână valabile și în continuare.

Cu toate că SNAP nu a fost activ în cadrul școlilor de agenți de poliție, cunoaștem foarte bine neajunsurile cu care s-au confruntat elevii pe parcursul duratei școlare, pornind de la condiții improprii, echipament, atitudinea unor profesori și până la încălcarea unur drepturi, abuzuri comise cu acordul tacit al angajatorului.

Trebuie să fiți conștienți că voi sunteți viitorul acestei instituții și speranța că mentalitatea se va schimba, iar această misiune nu va fi una ușoară. Acum, la început de carieră, sunteți entuziaști, încrezători și nu în ultimul rând fără ,,pete” la dosar iar noi ne dorim să rămâneți la fel, cât mai mult timp posibil, chiar până la trecerea în rezevă dacă se poate.

Reușita voastră depinde foarte mult de nivelul de pregătire și mentalitatea pe care o veți avea, de cunoașterea legii de modul în care o veți aplica, pentru că doar un polițist bine pregătit, care va acționa cu profesionalism și va respecta toate drepturile cetățenești, va avea parte de succes și de respect.

Indiferent de tentațiile care vor apărea, rămâneți oameni corecți nu vă lăsați pradă corupției și a presiunilor la care veți fi expuși prin natura meseriei și luați doar măsurile legale, pentru a nu vă încărca conștiința în mod negativ.

Avem convingerea că în momentul în care ați luat decizia de a deveni polițiști ați făcut-o din convingere, cu dorința de a face lucruri bune, dar în aceste vremuri ne simțim datori să vă avertizăm cu privire la faptul că acest sistem vă va dezamăgi în mare parte.

Referitor la organizația noastră, vă adresăm rugămintea de a accesa adresa de internet www.snapromania.ro unde puteți găsi informații despre noi, despre activitatea noastră precum și datele de contact.

În cazul în care doriți să deveniți membrii ai acestei organizații sindicale care reprezintă interesele și apără drepturile polițiștilor, în special ale agenților de poliție, vă așteptăm cu brațele deschise, deoarece avem nevoie de oameni tineri, împreună cu care să reușim să schimbăm în bine lucrurile în Poliția Română.

În încheiere vă dorim succes atât în activitatea profesională cât și în viața personală.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top