2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Mesaj catre dumneavoastra, membrii S.N.A.P.

Mesaj catre dumneavoastra, membrii S.N.A.P.

02.11.2018

Mesaj către dumneavoastră, membrii S.N.A.P

Astfel cum probabil știți, începând cu perioada imediat următoare Congresului Național Ordinar din octombrie 2017, Sindicatul Național al Agenților de Poliție, creat pentru a vă reprezenta și apăra interesele, s-a confruntat cu o serie de încercări și obstacole. Piedici probabil premeditate, atent elaborate și puse în practică în toată această perioadă de o parte dintre cei care, până în octombrie 2017, promiseseră să vă asculte și să vă sprijine.

Incercarea de a distruge orice relație pe linie sindicală a organizației cu orice instituție publică cu care colaborăm pentru apărarea intereselor dumneavoastră, blocarea contului bancar (din cauza căreia nu s-ar fi putut face nicio plată ș.a.), sunt doar o parte dintre numeroasele încercări menite ”să închidă S.N.A.P.” (astfel cum au tot subliniat), dar peste care am trecut. Acțiunile răuvoitoare, permanente, îndreptate împotriva sindicatului, litigii peste litigii, amenințări peste amenințări, încep să aibă rezultatele firești, dar probabil neprevăzute în planul inițial al dumnealor.

Numele acestor domni probabil că vă sunt deja cunoscute. Atunci când nu susțin și/sau conduc alte organizații sindicale, conduc ”propaganda” inițiată de dumnealor, la care contribuie creativ și alte persoane, cu aplecări juridice și jurnalistice. O propagandă ”documentată și foarte bine fundamentată juridic”, cu argumente și interpretări chiar neîmaintâlnite printre specialiștii în drept, aproape revoluționare pentru procedura civilă (dacă ar fi și corecte…), oricum demnă de lăudat pentru creativitate. Este lesne de înțeles că ”materialele propagandiste” ale acestor spirite creative, cu simț de răspundere, au făcut obiect de ”studiu” al unor oameni, de această dată de-adevăratelea specialiști în drept, și bineînțeles că și acest ”studiu” va avea o finalitate „de-adevăratelea ca la carte”.

Am considerat că orgoliile unor persoane pe care nu le-ați mai dorit nu trebuie să se răsfrângă asupra dumneavoastră. Tocmai de aceea, am încercat să ne îndeplinim datoria față de dumneavoastră așa cum vă așteptați și cum am promis și ”rufele să le spălăm” în liniște. Ne place sau nu să credem, din păcate, aceste piedici au îngreunat activitatea sindicală pentru care suntem aici…

Dumneavoastră vă mulțumim pentru că nu ați renunțat să aveți încredere în noi!

Cu deosebită stimă,

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top