2021/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | MEMBRU SNAP, POLITIST LA SECTIA 15, A REFUZAT MITA DE DOUA ORI!
MEMBRU SNAP, POLITIST LA SECTIA  15, A REFUZAT MITA DE DOUA ORI!

MEMBRU SNAP, POLITIST LA SECTIA 15, A REFUZAT MITA DE DOUA ORI!

Antet-SNAPNesecret
Nr. 11547 / 27.09.2016

MEMBRU S.N.A.P., POLIŢIST LA SECŢIA 15, A REFUZAT MITA DE DOUA ORI!

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie îl felicită pe colegul poliţist Chiru Ştefan, Agent Şef Adjunct, Şef de Schimb la secţia 15 poliţie a sectorului 4, pentru demnitatea si corectitudinea de care a dat dovadă pentru a doua oară în cariera sa de poliţist, refuzând mita!

Astfel, în data de 22 septembrie, în timp ce patrula alaturi de un coleg de-al său pe raza sectorului 4, agent şef adjunct Chiru Ştefan a observat cum un autoturism rula pe un segment de drum pe care accesul era interzis. Şoferul care a sfidat semnul de circulaţie, nu purta centura de siguranţă şi vorbea la telefon în timp ce conducea autoturismul. După verificarea în baza de date a conducătorului auto, poliţistul a constatat că cel care încălcase flagrant mai multe reguli de circulaţie, avea dreptul de a conduce suspendat, cu permisul reţinut. Încă de la constatarea primelor abateri, şoferul a încercat să-l convingă pe poliţistul Chiru Ştefan să ‘’cadă la o înţelegere’’. După constatarea faptei penale, şoferul infractor a fost condus la secţia 15 de poliţie. În timp ce poliţistul îi lua declaraţia, bărbatul a încercat să-i ofere bani, fapt care l-a determinat pe omul legii să-i informeze imediat pe superiorii săi. Astfel, a doua zi, în data de 24 septembrie, sub coordonarea Direcţei Generale Anticorupţie a fost realizat flagrantul în care infractorul încerca să-i cumpere influenţa poliţistului Chiru Ștefan.

Agentul de la secţia 15 lucrează în cadrul M.A.I. de 15 ani, în Poliţia Română de 11 ani, iar în anul 2009 a refuzat o mită de 5000 de lei într-un dosar cu prejudiciu de 13 miliarde.

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie propune conducerii Secţiei 15 şi D.G.P.M.B. să-l recompenseze pe agent șef adjunct Chiru Ştefan conform legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului.

Biroul Executiv Central
,,Uniţi vom fi puternici!’’

politist-refuza-mita

Scroll To Top