2021/01/24
Ultima ora:
Acasa | Articole | Materiale de protectie pentru politisti

Materiale de protectie pentru politisti

Nesecret

05.05.2020

COMUNICAT

– Materiale de protecţie pentru poliţişti –

Din momentul instituirii stării de urgenţă, Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a realizat importanţa asigurării materialelor de protecţie împotriva îmbolnăvirii pentru membrii săi şi în general pentru cei din prima linie.

Ca urmare a consultărilor avute cu lideri din toată ţara, poliţişti şi poliţişti de frontieră, a lipsurilor reclamate de aceştia şi datorită numărului mare de contaminări, am considerat că este de datoria noastră să ne implicăm şi să ajutăm atât cât putem.

Astfel, în condiţiile dificile impuse, de izolare şi restricţie, am reuşit cu ajutorul unor oameni de bună credinţă să achiziţionăm şi să distribuim o serie de materiale către Birourile Teritoriale SNAP, respectiv către unităţile şi subunităţile Poliţiei Române şi ale Poliţiei de Frontieră.

Până la data de 05 mai 2020, organizaţia noastră a reuşit să distribuie la nivel naţional următoarele materiale de protecţie:

  • 3.500 (trei mii cinci sute) litri de dezinfectant,
  • 12.000 (douăsprezece mii) măşti de protecţie,
  • 600 (şase sute) viziere.

Facem precizarea că acestea nu au fost destinate doar membrilor noştri de sindicat, ci tuturor poliţiştilor care au avut nevoie de ele pentru ducerea la îndeplinire a sarcinilor de servici, fara a se expune contaminării cu noul coronavirus.

Suntem conştienţi că efortul nostru nu este suficient, raportat la nevoile actuale, dar încercăm să ne implicăm atât cât putem şi le mulţumim celor care ne sprijină în demersurile pe care le facem.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniţi vom fi puternici! ”

Scroll To Top