2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Masini noi, mentalitati tehnocratice

Masini noi, mentalitati tehnocratice

Antet-SNAPNesecret
Nr. 10408 / 07.01.2016

COMUNICAT
Repartizarea autospecialelor noi

Pe adresa organizaţiei, noastre am primit de la membrii de sindicat, mai multe sesizări referitoare la modul in care au fost repartizate autospecialele noi, in anul 2015, la subunităţile din cadrul DGPMB.

Astfel, poliţiştii de la ordine publica care au primit autospeciale noi, inca sunt nevoiţi, sa cumpere din bani proprii piese de schimb, sa suporte spalarea autoturismelor, lichidul de parbriz, sa faca ITP-ul pe la cunoştinţe, deoarece autospecialele deja existente nu mai intrunesc condiţiile tehnice si chiar sa achiziţioneze anvelope second hand in funcţie de sezon.

In acest timp, un tanar ofiţer venit nou, de pe băncile “Academiei de şefi ” are la dispoziţie maşina noua, secretara si un agent de politie care sa-i intocmeasca planificările, fiind invatat de la bun inceput ca menirea lui in acest sistem este aceea de a fii “sef pe viata ”.

Parte din maşinile noi au ajuns pe la. structurile suport, pe la diverşi şefi si mai tragic exista secţii de politie din Bucureşti, unde zac Loganuri albe fara a fi folosite, deoarece este foarte greu sa colantezi cu însemnele politiei un autoturism si sa-i pui o rampa cu semnale luminoase pentru a putea fi repartizata in patrulare.

Avem speranţa ca vom putea in timpul cel mai scurt sa schimbam Statutul Poliţistului unde vom solicita o precizare ca fiecare poliţist, după terminarea scolii de politie, sa lucreze efectiv o perioada de cinci ani in strada, astfel incat daca va ajunge intr-o funcţie superioara, deciziile pe care le va lua sa fie in cunoştinţa de cauza.

Anexam un material primit pe adresa SNAP si asumat de către agenţii de ordine publica din cadrul unei secţii de politie din Bucureşti.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Masini noi mentalitati tehnocratice_Page_2 Masini noi mentalitati tehnocratice_Page_3 Masini noi mentalitati tehnocratice_Page_4 Masini noi mentalitati tehnocratice_Page_5

 

Scroll To Top