2020/07/12
Ultima ora:
Acasa | Articole | Manageri de manageri

Manageri de manageri

Nesecret

27.05.2020

C O M U N I C A T

Manageri de manageri

Cum se umple un șef de penibil când încearcă să plătească polițe personale și a auzit el la televizor că în stare de urgență poți să faci ce vrei?

În primul rând, controlul unui dispozitiv de siguranță publică se face după o metodologie bine stabilită, nu după ureche. Dacă ești șef de BIC și nu ai avut treabă vreodată în viața ta cu ordinea publică, pui mâna pe carte și te pregătești pentru că altfel te faci de râs precum personajul nostru din această relatare.

Un șefuț de birou frustrat și neliniștit, care avea polițe de plătit față de agenții unei secții din Sectorul 4, a plecat la drum de seară la vânătoare de nereguli. Omul, nu credem că a auzit în viața lui de Ordinul 60/2010 sau de Dispoziția IGPR 123/2012 pentru că altfel, ar fi știut cum să controleze dispozitivul de siguranță publică.

Este atât de simplu să controlezi agenții din teren încât și femeia de serviciu care prinde repede s-ar fi descurcat mai bine. Trebuia să verifice dacă polițistul are dotarea asupra lui, dacă poartă uniforma regulamentar, dacă respectă itinerariul de patrulare și staționările prestabilite în “Buletinul posturilor”și, nu în ultimul rând, să verifice dacă polițistul este apt din punct de vedere fizic și psihic să-și execute serviciul.

Însă, domnul șef de BIC a ținut să ne arate că personajul “Garcea” există, acum la nivel superior-un birou șmecher, și va continua multă vreme să bântuie în Poliția Română, făcând gafe în cascadă: – nu s-a prezentat și a refuzat să își decline calitatea și identitatea, în condițiile în care era îmbrăcat civil; – la verificarea agendelor de lucru ale polițiștilor nu a purtat mănuși de protecție; – a avut o atitudine sfidătoare și recalcitranta față de polițiști din teren; – a mințit că a găsit mai multe echipaje într-un loc, deși pe camerele de luat vederi din zonă se observă clar că echipajele au ajuns cu câteva minute în urma lui; – s-a deplasat împreună cu agenții din teren la Sediul Secției pentru a le verifica acestora informațiile implementate în aplicația RI deși doar șeful de birou OP are atribuții pe această linie; – la intrare în Secție a refuzat să fie termoscanat și nu a purtat mască de protecție.

După comportament părea că, la momentul controlului, domnul comandant se afla sub influența licorilor bahice.

Bomboana pe colivă a fost pusă în momentul când la ieșirea din serviciu a încheiat un proces-verbal și a făcut o informare către DGMPB în care menționa că agenții de siguranță publică au fost controlați la aproximativ o oră de la intrarea în program și nu aveau activitate.

Ai auzit șefu’ de astea, sau n-ai fost curios, că în legi nu găsești poze!? În ce constă activitatea în opinia lu’ șefu? În multe persoane legitimate.

 Asta îi pune eticheta de șef făcut la apelul bocancilor pe nășisme și cumetrii. Nu i-a fost de ajuns procesul-verbal, drept pentru care a vrut să-și promoveze delirul și să detalieze controlul și pe grupul de comandă Whatsapp al Sectorului 4 Poliție. Că dacă te dai “șef bombardier”, trebuie să știe toată aplicația Whatsapp.

 Cei cărora a vrut să le pună bocancul pe gât, colegii noștri, au sesizat organele abilitate vizavi de controlul și atitudinea acestui individ care se dorește a fi șef și așteptăm finalizarea cercetărilor pentru a arăta că asemenea indivizi nu au ce căuta în Poliția Română.

 Haideți să scăpăm de cei care, când au fost mici, au visat să ajungă interlopi de succes!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top