2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Majorarea salariala asteapta votul Camerei Deputatilor

Majorarea salariala asteapta votul Camerei Deputatilor

Antet-SNAPNesecret
Nr. 10181 / 11.11.2015

COMUNICAT

In data de 10.11.2015 a fost discutat, in comisia Camerei Deputatilor, proiectul de lege care prevede majorarea salariala a bugetarilor cu un procent de 10%. Partidul National Liberal s-a opus promovarii acestui proiect, dar Camera Deputatilor a reusit intr-un final, prin vot, introducerea pe ordinea de zi din data de 11.11.2015.

Sindicatul National al Agentilor de Politie, prin presedintele Iulian Surugiu, a purtat nenumarate discutii cu membrii acestui partid, senatori si deputati, pentru a-i face sa inteleaga ca o marire salariala in sistemul de aparare se impune, majorarea reprezentand doar un act de dreptate.
La aceasta ora (aprox.13), la care postam comunicatul, din discutiile purtate cu liderii reprezentativi ai partidelor politice, avem indicii ca acest proiect legislativ va primi un vot majoritar pozitiv.

Daca nici aceasta minima majorare nu va fi adoptata, cu siguranta ca viitorul guvern ne va gasi in strada, deoarece nu mai avem alta varianta de revendicare a drepturilor care ni se cuvin.

Scroll To Top